hits

OVERLYKKELIG OG IRRITERT PÅ SAMME TID

  • 09.05.2017 kl. 20:52


For en hektisk dag gårsdagen var. Ikke fikk jeg spist og ikke fikk jeg slappet noe særlig av. Jeg var så sliten at i dag måtte jeg bare ta en sykedag for å komme meg. Jeg har vært forkjølet siden vi kom hjem fra Budapest, men har ikke fått tid til å være syk før i dag. Og det var noe jeg virkelig trengte for allerede nå føler jeg meg mye bedre. 

Men det var ikke dette jeg skulle snakke om. Grunnen til at i går var så hektisk var fordi jeg var på dagstur inn til Oslo for å dra på et jobbintervju. Jeg følte selv det gikk veldig bra, men trodde ikke jeg kom til å komme videre til neste runde i og med at det var så mange søkere. Men på toget hjem igjen fikk jeg en melding om jeg kunne komme tilbake til 2. gangs intervju allerede neste dag kl. 10. Jeg ble jo så klart kjempeglad, men visste det ikke kom til å gå. Her hadde jeg brukt 500 kr i reisepenger for en dag og hadde jeg bare skulle tatt neste tog tilbake hadde jeg hatt muligheten til å bli igjen i Oslo og dra på intervjuet. Dette kunne jo ikke jeg forutse, så klart, men det var likevel surt, og jeg ble skikkelig irritert på meg selv. 

Jeg var redd jeg ikke skulle få lov til å utsette, at de da bare ville velge en annen, men nå har jeg fått ny tid på mandag. Så alt ordnet seg til slutt. Men dere kan tro jeg var stresset i går. Jeg rådførte meg både med Harsha, mamma og rektor på skolen før jeg klarte å bestemme meg for hva jeg burde gjøre. Nå spørs det bare om jeg kommer videre fra denne runden. Det blir spennende å se. Foreløpig er jeg bare veldig fornøyd med at jeg klarte å komme videre til 2. gangs intervju på mitt første intervju noen sinne! 

- Mathilde - 

4 Kommentarer

wenchepia

09.05.2017 kl. 21:22
Det er jo en prestasjon i seg selv :) masse lykke til på mandag:)

Mathilde C. Bjørnseth

10.05.2017 kl. 11:27
wenchepia: Tusen takk for det! :)

Hege Kristin

09.05.2017 kl. 22:22
lykke til på intervju <3

Mathilde C. Bjørnseth

10.05.2017 kl. 11:27
Hege Kristin: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no