BUDAPEST BY NIGHT

  • 02.05.2017 kl. 22:20

Budapest er en herlig by som er fin å oppleve både på dagtid og natterstid. Ettersom jeg nå har tilbrakt syv dager her tenkte jeg å skrive et lite innlegg med tips til hva man kan bedrive tiden med i Budapest når dagen går mot kveld. 

Margaret øya - Denne øya er som en stor park og utrolig fin å vandre langs hvis man vil ha en stille kveld. Midt i byen kan det fort være bråkete, og skulle man trenge litt privatliv og mulighet til å snakke sammen i rolige og fine omgivelser er dette stedet. Midt på dagen, i finværet, kan det ofte bli ganske fullt, men utpå kvelden er det fred å få. 

Vandre langs Donau - Ikke alle byer er like koselige å vandre i på natterstid, men å gå langs elva var utrolig fint. Budapest har flere fine broer og bygninger som lyser opp når det blir mørkt ute. Her er det også flere café-er og restauranter man kan nyte utsikten fra. Litt dyrt vel og merke. 

Restauranter - I Norge er jeg sjeldent på restaurant sent på kvelden, men når jeg er ute på reise liker jeg å utnytte dagen skikkelig og ikke spise middag før det er blitt ganske sent, og i denne byen har de nok av gode og billige restauranter å velge imellom. 

Konsert/forestilling - Budapest har et bra kulturliv med gode tilbud på konserter og forestillinger. Jeg var på flere konserter og vurderte også en ballettforestilling, som dessverre ble for dyr. 

Dinner & cruise - Dette var definitivt et av høydepunktene fra turen. For bare litt i underkant av 350 kr per pers bestilte jeg og Harsha oss bord på cruise. Turen tok 1 1/2 time langs elva og var inkludert buffet, champagne og live musikk. Dette var virkelig verdt pengene og var en utrolig fin date. 


- Mathilde - 

2 Kommentarer

liseburoy

02.05.2017 kl. 22:57
Så flott at du deler dine tips om dette stedet! :) Kjempefine bilder <3

Mathilde C. Bjørnseth

03.05.2017 kl. 15:41
liseburoy: Så bra du likte det :) Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits