BUDAPEST BY NIGHT

  • 02.05.2017 kl. 22:20

Budapest er en herlig by som er fin å oppleve både på dagtid og natterstid. Ettersom jeg nå har tilbrakt syv dager her tenkte jeg å skrive et lite innlegg med tips til hva man kan bedrive tiden med i Budapest når dagen går mot kveld. 

Margaret øya - Denne øya er som en stor park og utrolig fin å vandre langs hvis man vil ha en stille kveld. Midt i byen kan det fort være bråkete, og skulle man trenge litt privatliv og mulighet til å snakke sammen i rolige og fine omgivelser er dette stedet. Midt på dagen, i finværet, kan det ofte bli ganske fullt, men utpå kvelden er det fred å få. 

Vandre langs Donau - Ikke alle byer er like koselige å vandre i på natterstid, men å gå langs elva var utrolig fint. Budapest har flere fine broer og bygninger som lyser opp når det blir mørkt ute. Her er det også flere café-er og restauranter man kan nyte utsikten fra. Litt dyrt vel og merke. 

Restauranter - I Norge er jeg sjeldent på restaurant sent på kvelden, men når jeg er ute på reise liker jeg å utnytte dagen skikkelig og ikke spise middag før det er blitt ganske sent, og i denne byen har de nok av gode og billige restauranter å velge imellom. 

Konsert/forestilling - Budapest har et bra kulturliv med gode tilbud på konserter og forestillinger. Jeg var på flere konserter og vurderte også en ballettforestilling, som dessverre ble for dyr. 

Dinner & cruise - Dette var definitivt et av høydepunktene fra turen. For bare litt i underkant av 350 kr per pers bestilte jeg og Harsha oss bord på cruise. Turen tok 1 1/2 time langs elva og var inkludert buffet, champagne og live musikk. Dette var virkelig verdt pengene og var en utrolig fin date. 


- Mathilde - 

2 Kommentarer

liseburoy

02.05.2017 kl. 22:57
Så flott at du deler dine tips om dette stedet! :) Kjempefine bilder <3

Mathilde C. Bjørnseth

03.05.2017 kl. 15:41
liseburoy: Så bra du likte det :) Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 19 år fra Stavanger som for øyeblikket går et år på Toneheim folkehøgskole. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag her på Toneheim samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: matcat97@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits