hits

HAR DU HØRT OM MENSKOPPEN?

  • 05.03.2017 kl. 12:04

Da jeg var i Trondheim gikk det opp for meg at ikke alle har hørt om menskopp og tenkte dermed å skrive et innlegg om produktet. 

Jeg regner med de aller fleste jenter har tatt seg tid til å tenke igjennom hvor mye penger vi på et år må bruke på bind og tamponger, men ikke alle vet at det også kan være skadelig. Både bind og tamponger inneholder kjemikalier som kan irritere underlivet og fremkalle allergier. Mer om dette kan du lese HER

Menskoppen er et alternativ uten kjemikalier og som kan brukes i inntil 12 timer i trekk. Jeg har pleid å bruke tamponger når jeg sover, men vet at det ikke er en god idé. Tamponger bør helst brukes i toppen 4 timer og kan i verste fall føre til blodpropp om man har den i for lenge.

Jeg kjøpte min menskopp på OrganicCup til 251 kr. med frakt. Denne koppen er det bare til å skylle ut av og bruke på nytt og jeg vil dermed spare masse penger i lengden.

Jeg har bare fått prøvd koppen i en periode så langt og vil helst ha litt mer tid på meg før jeg uttaler meg om mine meninger rundt produktet. Men jeg kommer gjerne tilbake til det og deler mine erfaringer med dere om det skulle være ønskelig. 

♥ Har du hørt om menskoppen?

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Siri

05.03.2017 kl. 12:59
Nei den har eg ikke brukt. Men eg går på p piller å det har eg gjort siden eg var 17år, så over 10år å kan jo nesten bestemme når eg vil ha mensen. Så denne koppen er ikke noe for meg egentlig. Er det som en tampong liksom?

Mathilde C. Bjørnseth

08.03.2017 kl. 20:15
Siri:Det skjønner jeg. Du kan vel si at den brukes som en tampong, men den tas ut og tømmes og settes inn igjen.

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no