hits

MIDT I BLINKEN

  • 20.02.2017 kl. 15:02

Vanligvis har vi skole på lørdager, det er korte dager, men jeg synes fortsatt det er litt kipt i og med at lørdager alltid har vært min favorittdag i uken. Helt siden jeg var liten har vi dratt til byen på lørdager og gått på kafé. Det har vært noe familien gjorde sammen. Nå har jeg skole fra 10-14 og mat en time senere og etter dette er butikkene stengt. Dermed har jeg mistet mye av "lørdagsfølelsen" som jeg var så glad i, men i helga kom den tilbake!

Som sagt tidligere startet vi vinterferien på fredag og helga tilbrakte jeg på Toneheim sammen med Harsha. Jeg hadde en utrolig fin helg, og lørdagen ble akkurat som lørdager bør være. Hadde jeg kunne gjennoppleve denne dagen ville jeg gjort det. 

Vi begynte dagen rolig og etter god frokost tok vi turen ned til byen, en 40 minutters spasertur. Der fikk vi både sett litt i butikker, kjøpt noen nødvendigheter og vært på kafé. Vel hjemme satte vi på en film og brukte god tid på å lage en enkel middag som også viste seg å bli utrolig god. Dagens høydepunkt: jeg fikk Harsha til å prøve oliven og han likte det! Haha, det små gledene i livet, eller hva? Dagen endte med at jeg sovnet på sofaen allerede klokken 10. 
♥ Har du fått kjenne på "lørdagsfølelsen" i det siste?

♥ Hvordan var din helg?

- Mathilde - 

4 Kommentarer

Siri Kolstad

20.02.2017 kl. 15:15
Nam! Den maten så god ut! Jeg kjente virkelig på helgefølelsen i helgen, og det var herlig <3

Mathilde C. Bjørnseth

20.02.2017 kl. 15:17
Siri Kolstad: Det var den, hehe :) Åh, så deilig! Håper du får en fin uke <3

Victoria Larsen

20.02.2017 kl. 15:56
Åh, så godt det så ut!

Mathilde C. Bjørnseth

20.02.2017 kl. 16:32
Victoria Larsen: Det var det også!

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no