hits

PÅ FLYTTEFOT - TIPS

  • 16.08.2016 kl. 22:10

Jeg har lenge prøvd å vent meg til tanken om å skulle flytte. Jeg begynte å forberede meg tidlig og det er jeg veldig glad for. Men nå er det ikke lenge igjen og jeg har fortsatt masse å gjøre. Uansett hvor tidlig man begynner forberedelsene blir det alltid stress i slutten. Men etter all den planleggingen jeg har gjrot har jeg noen tips til dere som skal flytte. Noen har kanskje flyttet allerede, men jeg vet det er en hel del som skal inn i militæret og på folkehøyskoler som enda ikke har begynt sitt år. 

7 tips til deg som skal flytte

Pakkeliste i god tid - Et tips er å lage listen tidlig slik at man får tenkt skikkelig igjennom hva man trenger. Lag den detaljert og spesifiser hvilke eiendeler du skal ha med deg. Det blir vanskelig og tidskrevende å skrive hvert enkelt plagg du skal ha med deg, men det kan være lurt å tenke over hvilke sko, jakker og kjoler du skal ha.

 

Tenk plassbesparende - Jeg vet at rommet jeg kommer til å bo på ikke har så mye plass som jeg er vant til. Derfor har jeg tenkt å pynte flere små esker som jeg skal fylle med toalettsaker, smykker, skrivesaker og diverse. Slike boker kan også være fine å bruke til å stue vekk saker og ting som lett kan lage rot. 

Føl deg som hjemme - For å kunne føle seg vel på det stedet man flytter til kan det være lurt å ha med litt ting du tidligere har likt å pynte med. Jeg har tenkt å ta med en del småting jeg skal pryde mitt nye rom med for å få det hjemmekoselig. Hvis det du skal ta med er skjørt kan det være lurt å pakke det godt inn, f. eks. i tykke gensere. 

- Her har jeg pyntet med blader og en søt sykkel - Liste for det du ikke trenger - Jeg valgte å lage en liste over det jeg ikke trengte å ha med i tillegg. Dette gjorde jeg for å minske risikoen for å slenge med meg noe i siste liten som jeg egentlig ikke trenger. Her har jeg også begrenset antallet av en gjenstand jeg får ta med, f. eks. hvor mange neglelakker. 

Hva må du gjøre før du drar - Jeg er fan av lister og har dermed laget en over det jeg må gjøre før jeg drar i tillegg. Er så kipt om jeg glemmer å gjøre noe viktig før jeg reiser. 

Det letteste på ryggen - Jeg skal pakke i en stor koffert og en stor sekk og kanskje noe annet smått om nødvendig. Siden kofferten kan skyves kan det være lurt å pakke en eventuell sekk litt lettere ettersom denne må bæres. Jeg pakker først og fremst alle klærne i sekken og det som tyngre er i kofferten. Skal du ha noe form for veske bør ikke denne være tung i og med at den bare bæres på en skulder. Husk at man kan klare å løfte ganske tungt med en ryggsekk. 


Rull alt - Dette er vel ikke et nytt tips, men jeg tror det er få som skjønner hvor godt tipset er. Gjør man det skikkelig kan man klare å få plass til ganske mye. Rull også gjerne flere klesplagg inn i hverandre. Dette punktet er spesielt effektivt når man pakker i sekk. 


♥ Hva synes du om tipsene?

- Mathilde - 

12 Kommentarer

Henriette Celin

16.08.2016 kl. 22:27
Flotte tips! det å rulle klærne er faktisk veldig smart ^^

Og skrive en huskeliste over hva man MÅ ha med og hva man ikke trenger (:

Mathilde C. Bjørnseth

16.08.2016 kl. 23:54
Henriette Celin: Tusen takk :) Ja, ikke sant!

Det har i alle fall hjulpet meg godt på vei :D

Becca Alexandra

16.08.2016 kl. 23:04
Veldig fine tips! Selv skal jeg ikke flytte ut med det første, men når jeg skal det skal jeg prøve å ha disse tipsene i bakhodet :D

Mathilde C. Bjørnseth

16.08.2016 kl. 23:55
Becca Alexandra: Tusen takk! Så kjekt å høre at de kan komme til nytte :D

Kathrine Skaug

16.08.2016 kl. 23:39
Så artig å lese - fine tips! :D

Mathilde C. Bjørnseth

16.08.2016 kl. 23:55
Kathrine Skaug: Tusen hjertelig takk :D

Leah Isabell V

17.08.2016 kl. 00:05
Dette er så gode tips, og de har hjulpet meg når jeg har flyttet nå! Gjør det på samme måte :D

Mathilde C. Bjørnseth

17.08.2016 kl. 09:29
leahisabellv: Ikke sant! Så kjekt å høre at de fungerer :D

Lise Burøy Brevik

17.08.2016 kl. 15:52
Veldig flotte tips! Skal selv flytte , men ikke før i Januar i drømme leiligheten! Så da trenger jeg kanskje noen av disse tipsene med meg :) Takk!

Mathilde C. Bjørnseth

17.08.2016 kl. 18:26
Lise Burøy Brevik: Tusen takk! Så kjekt å høre at de kan komme til nytte :)

Lykke til med flyttingen når den kommer :D

krist.in

17.08.2016 kl. 19:32
så mange gode tips her :) !

Mathilde C. Bjørnseth

18.08.2016 kl. 10:56
krist.in: Tusen takk, Kristin :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no