hits

SANNHETEN BAK BILDENE

  • 27.01.2016 kl. 16:43

I helgen la jeg ut noen antrekksbilder, men aldri i livet om jeg er så varmblodig at jeg kan gå kledd som dette ute en vinterdag. På veien opp og hjem igjen fra bildetakningen var klesstilen en litt annen. Jeg tok på meg ekstra mye klær slik at jeg startet varm og hadde mye å ta på meg etterpå. 

Jeg regner med mange andre bloggere kjenner til dette fenomenet. Vi gjør mye for at bloggen skal bli bra. Men jeg må legge vekt på at dette er et valg de aller fleste bloggere tar fordi de har interesse av en fin blogg og ikke fordi man føler seg presset. Slik er det i alle fall i mitt tilfelle. 

Dere kan lese det egentlige antrekksinnlegget HER, og sammenlikne bildene. 
♥ Har du gjort det samme?

Send gjerne inn spørsmål til spørsmålsrunden min HER

- Mathilde -  

4 Kommentarer

Sarah

27.01.2016 kl. 17:14
Kul med en photoshoot :)

Mathilde C. Bjørnseth

27.01.2016 kl. 20:24
Sarah: Hehe, takk :)

Marielle Bratthammer

27.01.2016 kl. 19:46
Hehe, veldig grei løsning :) Jeg har ikke fått tatt så mange bilder enda, men tror faktisk ikke hadde gjort det. Fordi jeg hadde sikkert tatt bildene rett utenfor døra ;)

Mathilde C. Bjørnseth

27.01.2016 kl. 20:26
Marielle Bratthammer: Det er det absolutt :) Så greit da! Jeg har også tatt bilder rett utenfor døra, men det er jo kjekt å skifte litt på bakgrunnen :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no