hits

EN LITEN OPPRYDNING

  • 29.08.2015 kl. 12:09

Jeg har allerede vært våken i flere timer og har fått unnagjort en god del. Egentlig var det ganske overraskende at jeg våknet så tidlig i og med at jeg kom hjem sent i går etter en klassefest, men jeg synes det er like greit. Da får jeg gjort mest mulig ut av dagen. Senere i kveld skal jeg til Rebecca på spillekveld, og det tror jeg blir utrolig koselig. Før det er planen å være med Magnus og bake en eller annan kake. Hvis noen har et forslag til en god kake er det bare å skrike ut. Vi har nemlig ikke peiling på hva vi skal lage. 

I går etter skolen ryddet jeg rommet. Jeg pleier vanligvis alltid ha et ryddig rom, men i det siste har det bare samlet seg opp. Da jeg ryddet kom jeg på at det var på høy tid å sortere i klesskapet. Jeg er veldig dårlig til å kvitte meg med ting, men noen ganger er det helt nødvendig. Så i dag tidlig fikk jeg lirket ut noen klar som har ligget lengst bak i klesskapet uten å bli brukt på veeeldig lenge. Den følelsen jeg sitter igjen med nå er så herlig! Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med klærne enda. Om jeg skal gi dem til fretex, et loppemarked eller faktisk prøve å selge dem, men jeg har i alle fall kommet litt videre i prosessen. Så jeg er ganske stolt over meg selv. 

Noen andre som har problemer med å kvitte seg med ting?

4 Kommentarer

Aina Bäckman Hatlebrekke

29.08.2015 kl. 16:24
Ja, det er litt fælt å kvitte seg med ting.. Man vil så gjerne ha det!

Keths!

29.08.2015 kl. 17:13
jeg har skikkelig problemer med å kvitte meg med klær! jeg får så godt forhold til dem at jeg føler jeg kommer til å savne di om jeg kaster/gir bort.... Helt grusomt faktisk :p Klarer å kaste noen poser med klær hver gang jeg rydder i klesskapet, men så er det over halvparten der jeg sier "tenk viss", "jeg kan jo få bruk for det", "kanskje til høsten/vinteren"....

Mathilde C. Bjørnseth

29.08.2015 kl. 17:31
Aina Bäckman Hatlebrekke: Det er akkurat slik jeg og føler det.

Mathilde C. Bjørnseth

29.08.2015 kl. 17:33
Keths!: Da er vi så ulike når det kommer til kasting av klær i alle fall. "Tenk hvis" er mye av grunnen til at jeg har kjær jeg ikke bruker, haha!

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no