hits

En hel familie på joggetur

  • 22.08.2015 kl. 22:09

I dag skjedde noe som ingen av oss i familien Bjørnseth trodde ville skje. Mamma og pappa jogger hver helg, men da pleier jeg og broren min å sove søtt i våre senger. Siden vi nå er på hytta var det ikke stort å finne på på morgenkvisten, så da mamma spurte meg, egentlig bare som en spøk, og jeg ville være med på joggetur, svarte jeg faktisk ja. Rett før vi forlot huset/hytta stakk vi innom rommet til broren min for å fortelle at vi dro, men da ville han heller være med. Så derfor endte det med at hele familien dro ut på joggetur. 

 

Vi jogget nede ved strendene, jærstrendene. Mangel på terreng var det i alle fall ikke. Rett som det var ble vi nødt til å løpe opp bakker, klatre over gjerder, og senke farten for ikke å skli på steinene. Vi sprang også barbeint i vannkanten. Vannet sprutet opp til langt over knærne, men det var utrolig herlig. Siden vi alle dro utvidet vi turen litt og kom derfor ikke hjem før i ett-tiden. Derfor ble ikke "frokosten" før to. Det er i alle fall rekord i denne familien. 

Nå er det duket for film her. Ønsker alle en fortsatt fin helg <3

4 Kommentarer

Maren

22.08.2015 kl. 22:21
Høres koselig ut, en sprek familie. Ønsker dere mange flere koselige joggeturer sammen og en god natt:):)

Mathilde C. Bjørnseth

22.08.2015 kl. 23:27
Maren: Tusen takk! :) God natt :)

Kristi Pedersen

23.08.2015 kl. 10:02
fantastisk! håper du får en fin søndag, kjære deg <3

Mathilde C. Bjørnseth

23.08.2015 kl. 10:48
Kristi Pedersen: ønsker deg også en fin søndag <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no