hits

WHAT'S IN MY LOCKER

  • 21.08.2015 kl. 16:09

På skolen har vi skap hvor vi skal oppbevare de bøkene vi ikke bruker. Jeg har ikke bare bøker i mitt skap og vil dermed vise dere hva mitt skap inneholder. 

  

Magneten "friends are the family we choose" fikk jeg av min venninne Rebecca første skoledag og den gjør at jeg faktisk blir glad av å åpne skapet. Jeg har plassert den lengst ytterst slik at det er det første jeg ser når jeg åpner skapet og da klarer jeg ikke la være å smile. 

I dag hadde jeg et eple i skapet, men ta det med ro, råtnede epler er det ingen av.

   

Jeg har både en vannflaske og en termokopp for varme drikker som jeg har brukt iherdig den første uka. Jeg har også fylt opp skapet med nøtter. Det er veldig kjekt å ha som mellommåltid ettersom vi har lange skoledager. Bakers har jeg en pakke tamponger. Veldig kjekt å ha, så jeg slipper å tenke på å ta med. 

Og sist men absolutt ikke mint, te. jeg er ingen kaffedrikker, men te det drikker jeg mye av. Jeg tenkte på å ha te i skapet i fjor, men kom aldri så langt. Derfor fikset jeg det så fort jeg kunne. 

- Er ditt skap like innholdsrikt, eller kanskje mer? 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no