hits

TOGTUR TIL TRONDHEIM

  • 10.08.2015 kl. 20:39

Nå sitter jeg og broren min på toget og nærmer oss stadig Trondheim. Vanligvis liker jeg ikke å ta tog i og med at jeg alltid blir dårlig, men nå, etter 5 og en halv time er jeg enda  ikke blitt kvalm, og det er en helt ny opplevelse. 7-8 timer på et tog er ikke noe kjekt om man hele tiden er kvalm, men nå skjønner jeg for første gang hvorfor folk er så glad i å ta toget. Joda, jeg har da klart å forestille meg det før, men nå opplever jeg det selv! Det er veldig avslappende, man har internett å more seg med og utsikten er nydelig. Jeg er så glad for at jeg endelig får oppleve gleden av tog slik andre har gjort før meg, og håper jeg har vokst fra meg kvalmen. 

Det er herlig å sitte her å bare se landskapet suse forbi. Været har vært flott i dag og det har resultert i en god del bilder. Vi har nå ca. bare én time igjen til vi er fremme og jeg gleder meg til å se vennene mine igjen og byen jeg er så glad i. Planene for uken er enda ikke lagt men slik pleier det å være når vi reiser til Trondheim. Jeg har i alle fall store forhåpninger og jeg blir aldri skuffet. 

 Jeg beklager, men jeg har prøvd i over en halv time å laste opp bildene, men det går ikke...
0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no