hits

HYTTELIVET

  • 02.08.2015 kl. 15:50

Jeg befinner meg fortsatt på en hytte i Oslofjorden. Her er det fredelig og til tider lite å finne på, men jeg liker meg her. Vi er her hvert år i ca. to uker. Uten TV, internett og ordentlig dusj og med utedo kan det være litt i lengste laget, men heldigvis er det ikke langt inn til familie i Oslo. De siste dagene har været vært ganske greit må jeg si, men det er stor forskjell på sol og overskyet. Jeg har enda ikke badet, og blir den siste i familien, men det er ikke unormalt. 

I dag har det vært ganske mye vind og da blir det med ett ganske kaldt. Jeg kommer dermed mest sannsynlig til å tilbringe mesteparten av dagen inne. Her kommer jeg sikkert til å høre krim-lydbok og legge kabal. Det er hytteliv for min del, haha. Det var også snakk om noe fisking, og det synes jeg hører hyttelivet til, så jeg håper vi får gjort det en dag også.

 

Is er en nødvendighet på sommeren. 

Her er det slik at vi må opp på fjellet, også kalt Nesodden, for å få kjøpt oss mat. Vi drar på handletur annen hver dag og i går ble vi også enige om å spise middag der oppe. De har en restaurant med en utrolig flott beliggenhet og god mat. 
   

 

6 Kommentarer

Maren

02.08.2015 kl. 15:56
Hei. Koselige bilder av et perfekt hytteliv. Svaberg, deilig mat, sjø og iskrem. Ønsker deg en fortsatt fin søndag, kos deg masse :):)

Mathilde C. Bjørnseth

02.08.2015 kl. 15:57
Maren: Tusen takk! Ha en fin søndag du og, og en fin sommer!

spisogspar

02.08.2015 kl. 22:32
Så herlige bilder :) Skikkelig hytteliv ja :)

RebeccaHasselgard

02.08.2015 kl. 23:49
Flotte bilder! Alltid deilig å komme seg litt bort og slappe av :)

Mathilde C. Bjørnseth

04.08.2015 kl. 09:51
spisogspar: Tusen takk! :)

Mathilde C. Bjørnseth

04.08.2015 kl. 09:51
RebeccaHasselgard: Tusen takk! Helt sant :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no